Видеото от произшествието определено ни кара да си припомним последния трейлър на филма

...
Видеото от произшествието определено ни кара да си припомним последния трейлър на филма
Коментари Харесай

Това не е екшън филм, а смразяващ инцидент на пътя

Видеото от произшествието несъмнено ни кара да си припомним последния трейлър на кино лентата " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ", само че можете да сте сигурни, че случилото се на фрагментите от пътя не е сцена от кино лентата. Напротив, това е доста сериозен случай, който елементарно можеше да завърши със страховита злополука с присъединяване на няколко автомобила, написа Блиц.

``
реклама

За благополучие, водачът на белия автомобил успя да си възвърне контрола или заради уменията си, или просто заради инерцията, или може би от двете. Нека се опитаме да разберем какво се случи в действителност.

В описанието към видеото, оповестено в мрежата, няма информация за какво автомобилът (изглежда като че ли е Subaru) e станал неуправляем. Съвсем явно е, че колата към този момент е излязла отвън надзор още преди да се появи в полезрението на камерата.

Когато автомобилът минава около камерата, той започва да се върти на 360 градуса, преди да се върне още веднъж в вярната посока. По средата на завъртането виждаме по какъв начин водачът блокира колелата, което явява нормална реакция. Но също така виждаме и вярното ръководство с кормилото сега, в който колата стартира да се върти в неправилна посока - деликатно погледнете колелата и ще видите по какъв начин стартират да се обръщат в вярната посока.

Дали това е бил майсторски изпълнен трик? Вероятно не, тъй като скоростта е прекомерно висока за един непрофесионалист, с цел да може да направи каскадата преднамерено.  Във всеки случай нещата са можели да бъдат доста по-лоши, за благополучие всичко е завършило без потърпевши.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР